8.08.2012

Son Yaz : Sneijder - Kuyt - Van Persie


Türk spor basınının en sevdiği zamanlar derbi öncesi , sonrası ve en çok yaz aylarıdır.

Euro 2012'nin en büyük şokunu yaşatan Hollanda'dan 3 farklı isim yazıldı Fenerbahçe için ; Kuyt , Van Persie ve son olarak Sneijder.
Kuyt , hakkında haberler çıkamadan imzayı attı. Liverpool'da misyonunu tamamlayan bu çılgın adamı böyle düşük bir maliyete takıma kazandırmak büyük iş. Fakat kariyerinin doruk noktasına ulaşmış , Premier Lig gol kralı olmuş ve adı Real Madrid'le anılan bir oyuncu için biraz daha akılcıl olmak gerekiyor. Konu burada Fenerbahçe'nin bonservis bedelini ödeyip ödeyemeyecek olmasından çok oyuncunun söylediği iddia edilen cümleler ; medyamıza göre bunların içinde "Hayalim Fenerbahçe'de oynamak" bile geçiyor.

Sneijder için çok fazla şey söyleyemiyorum fakat Fenerbahçe köprüleri yakıp Sneijder için 20 milyon+ bir bonservis ücreti ödemeyi göze alıp oyuncuya yıllık 4 milyon+ bir ücret ödemeyi kabul ederse asrın en güzel kumarını oynamış olur. Yine basınımızın iddiasına göre Sneijder için teklif edilen ve kabul gören teklif 15 milyon Euro imiş. Bunu desteklemek için sunulan gerekçe ise şu ; "Inter krizde".

Not : Sneijder'in futbol stiline duyduğum hayranlık için ayrı bir yazı yazmam olasıdır.

Hiç yorum yok: